vineri, 27 mai 2016

Filiala SCMD 1 Sector 1 Bucuresti a perfectat, in colaborare cu doua ONG-uri, un parteneriat cu autoritatile publice locale

In perioada aprilie-mai, Filiala noastra a reusit, prin colaborarea cu doua ONG-uri, sa coalizeze cateva sute de cetateni, din tot Sectorul 1, inclusiv din alte organizatii, in jurul unor obiective edilitare comune, pe care vi le prezentam mai jos. 
Dupa intalniri, discutii si negocieri, s-au angajat sa fie alaturi de noi candidatii Partidului Social Democrat, in frunte cu dl. Dan Tudorache. Suntem onorati ca reprezentantii partidului cu cele mai mari sanse de a castiga in alegerile din 5 iunie (asa spun sondajele de opinie) au venit in intampinarea dorintelor noastre.
Reamintim ca nu este corect si nici benefic numai sa ne plangem de toate relele si neajunsurile pe care le intalnim la tot pasul in jurul nostru, si ca nu este corect ca pentru toate acestea sa criticam si sa anatemizam, de-a valma, pe toti politicienii si toate administratiile publice centrale si locale succesive, fara a incerca, impreuna cu edilii, sa cautam solutii si sa intreprindem fapte concrete in rezolvarea problemelor comunitare. 
Este gresit sa punem in aceeasi oala pe toti politicienii si pe toti functionarii publici. Din fericire, nu toti sunt hoti, corupti si impostori si de aceea credem ca este timpul sa devenim parteneri ai administratiei publice locale, sa fim prieteni si colaboratori ai functionarilor cinstiti si corecti din Primarie si din Consiliul Local si nu inamici, intr-un razboi fara sfarsit si fara sens, din care toti ies infranti!
 BIROUL OPERATIV AL FILIALEI